Hogyan lehet törölni az automatikus biztonsági másolatot tartalmazó albumot a Samsung Google+ Eszközök Galéria Google+ szolgáltatásából, a Picasa alkalmazásból

Sok ember csalódott amiatt, hogy nem tudja törölni az automatikus mentési albumot a galériából a Samsung galaxis telefonokból és a Samsung táblagépekből. Ebben a cikkben néhány lehetőséget találunk a probléma megoldására, valamint a Google plusz és a Picasa automatikus biztonsági mentésének törlésére, hogy eltávolítsuk a képeket a galériából.

1. megoldás

Lépjen a Beállítások-> Alkalmazások menübe, és váltson az összes alkalmazásra, majd lépjen a Galéria oldalra. Most törölje és törölje a Galéria adatait. Ezzel eltávolítja az automatikus biztonsági mentést a galériából. Bármilyen zavar esetén ellenőrizze a cikk arról, hogyan lehet az összes vagy néhány alkalmazás gyorsítótárát és adatait törölni az Android rendszerben.





13

2. megoldás

A Google + -profilnak meg kell tennie valamit az itt található automatikus mentés funkcióval. Kapcsolja ki az automatikus biztonsági másolatot a Google + -on a fényképek számára. Letilthatja és törölheti a Google+ szolgáltatást is, vagy csak kikapcsolhatja a szinkronizáló adatok biztonsági mentését, és megnézheti, működik-e.

3. megoldás

A legtöbb alkalommal, amikor a galériában látja a fényképeket az automatikus mentésből. Könnyen törölheti az automatikus biztonsági mentést, és ezek a képek nem jelennek meg a galériában. Lépjen a telefonbeállítások Google-beállításaiba, majd menjen a szinkronizálási beállításokhoz, és törölje az említett lehetőségek jelölését. A szinkronizálás jelölését is törölje a Picasa alkalmazásból. Ezután törölje a Galéria alkalmazás adatait az első megoldás módszerének követésével.



account-3

4. megoldás

Érintse meg a galériát, majd nyomja meg a menü gombot, majd a megjelenítéshez nyomja meg a tartalmat. Törölje a jelölést a Picasa tartalmából. Ez letiltja az automatikus biztonsági mentést a Samsung táblagépén vagy telefonján. Most menjen a számítógépére, és távolítsa el a fényképeket a Google + -fiókjából.

5. megoldás

Jelentkezzen be Google + -fiókjába a számítógépről. Lépjen a Fotók mappába, amelyen albumokat fog látni. Kattintson a jobb szélén lévő nyílra. Válassza ki a fényképeit, majd kattintson a mozgatás a kukába lehetőségre. Az összes fotó törlődik, és az Android-eszközön nem lesz automatikus biztonsági mentési mappa.



Most törölje a Galéria alkalmazás összes adatát, ahogy a cikk elindításakor az első lépésben elmondtam, a Beállítások-> Alkalmazások-> Áttérés a Galéria menüre és az adatok törlése révén.

Így lehet törölni az automatikus mentési albumot a galériából a Samsung galaxy telefonokból és a Samsung táblagépekből. Ha továbbra sem sikerül megoldani a problémát, kommentáld ezt a bejegyzést, és másképp fogunk kapcsolatba lépni Önnel.