A legfrissebb keresési előzmények törlése, törlése a Facebook Messenger alkalmazásban

A Facebook Messenger-t naponta több millió ember használja. Az emberek különféle kifejezéseket és más embereket keresnek a Facebook Messenger alkalmazásban. Ezért kell törölni a Facebook Messenger közelmúltbeli előzményeit. Törölje a Messenger előzményeit, mert ez elég hosszú ideig jelenik meg, amikor megnyitja a Messenger alkalmazást, és megérinti a keresőmezőt, hogy bármit beírhasson.

A legfrissebb keresési előzmények törlése a Messenger alkalmazásban

Az emberek többsége folyamatosan látja a Facebook Messenger keresési előzményeit, mert folyamatosan be vannak jelentkezve a Facebook-fiókjukba és a Messengerbe. Amint kijelentkezik a Facebook-ból, és megállítja az üzenetküldő munkamenetet, a Facebook üzenetküldő keresési előzményei automatikusan törlődnek.





Itt van, hogyan kell csinálni

Jelentkezzen be a Facebookba, és lépjen a Fiókbeállítások oldalra. Lépjen a Biztonság és az Aktív munkamenetek elemre. Ügyeljen arra, hogy megérinti a kereszt gombot az aktív munkamenetén. Ezzel kijelentkezik Önt a Messenger alkalmazásból, és ezzel törli az összes keresési előzményt.

Miután ezt megtette, lépjen a Facebook Messenger alkalmazásba, és értesítést fog kapni arról, hogy a munkamenetet kijelentkezték.



Most jelentkezzen be újra a Facebook-fiókba, és lépjen a Facebook Messengerbe, és látni fogja, hogy nincs keresési előzmények.

A keresési előzmények törlésének egy másik egyszerű módja a Facebook Messenger alkalmazásban, ha törli mind a Facebook, mind a Messenger alkalmazást. Telepítse újra az alkalmazásokat, és jelentkezzen be fiókjába, mivel az előző munkamenetek véget érnek.



Így törölheti és törölheti a Facebook keresési előzményeit a Messenger alkalmazásban iPhone és Android rendszeren. Kérdések és zavarok esetén az alábbiakban kommentáld ezt a bejegyzést.

Képek készítve: WikiHow.com