Hogyan tagadhatjuk meg a Facebook hozzáférését a fényképezőgép-tekercshez és a Fotógalériához: Állítsuk meg a Facebookot a fényképek feltöltésének

A Facebook nap mint nap egyre mélyebbre válik. A Facebook, app telepítésekor folyamatosan hibákat okoz, hogy hozzáférjen telefonjához, amelyet a galériában mentett. Sok felhasználó nem olvassa el egyértelműen az értesítéseket, és médiahozzáférést biztosít a Facebook alkalmazáshoz. Ez véletlenül szivároghat fotóit a Facebookba, és adatvédelmi problémává válhat. Ebben a cikkben elmondom, hogyan tagadhatja meg a Facebook hozzáférését a fotógalériához.

Hogyan tagadhatjuk meg a Facebook hozzáférését a Camera Roll és a Fotógaléria szolgáltatáshoz

1- Indítsa el a Beállításokat az Android telefonján, majd lépjen az Alkalmazások menübe. Most görgessen le, és kattintson a „Facebook” -ra. Látni fogja az „Engedélyek” lehetőséget. Most ugorjon a „Tárolás” elemre, majd húzza el a jobb oldali gombot a tárolás végleges kikapcsolásához.





2- Egy másik megoldás a Facebook szinkronizálására a fényképekkel és a Facebook hozzáférésének megtagadására a fotógaléria számára, ha megváltoztatja a Facebook alkalmazás beállításait.

Nyissa meg a Facebook alkalmazást, majd lépjen a Fiók-> Alkalmazásbeállítások elemre, majd használja a „Fotók szinkronizálása” lehetőséget.

Válassza a Fotók szinkronizálása nélkül lehetőséget, vagy kapcsolja ki a szinkronizálást.



Ez megtagadja a Facebook hozzáférését a fényképezőgép-tekercshez és a galériában található többi fényképhez.

Ha a Facebook alkalmazás továbbra is hibákat okoz, és hozzáfér a fotóidhoz, kommentáld ezt a bejegyzést, és egy másik megoldással válaszolunk.