Hogyan lehet eltávolítani az iPhone készüléket, az iPhone készüléket az iCloudból, az Apple ID fiókból

Az Apple iOS lehetővé teszi az eszköz eltávolítását az iCloud és az Apple ID fiókokból. Ez akkor hasznos, ha már nem használja olyan eszközt, amelyet érvényes eszközként felsorolt ​​az iCloud eszközök rekordja alatt. Például, amikor eladtam az iPhone-ot, miután eltávolítottam az iCloud-fiókomat, és letöröltem az összes adatot, az továbbra is megjelenik az iCloud-eszközök listáján. Mivel már nem volt rá szüksége, egyszerűen eltávolítottam az iCloud-fiókból az új iPhone-ot tartalmazó beállítási alkalmazás segítségével. Felhívjuk figyelmét, hogy a módszer, amelyet ebben a cikkben fogunk mondani, eltávolítja az eszközt az iCloud-fiókból. Nem távolítja el az iCloud fiókot a készülékről. Tehát, mielőtt eladja vagy átadja iPhone vagy iPad valaki másnak, győződjön meg arról, hogy manuálisan távolítja el az iCloud fiókot. Miután az eszköz megszűnt, az Apple ID vagy iCloud fiókot nem távolíthatja el egyszerűen az eszközről.

Távolítsa el az iPhone készüléket, az iPhone készüléket az iCloudból, az Apple ID fiókból

Csak indítsa el a Beállítások alkalmazást az iPhone készülékről, majd koppintson az iCloudra.





hogyan lehet elhagyni egy csoportos beszélgetést

A nevét látni fogja az iCloud beállításokban. Koppintson rá, hogy hozzáférjen az Apple ID adataihoz.

Most érintse meg az „Eszközök” lehetőséget.

Látni fogja az Apple ID-hez tartozó eszközök listáját. Keresse meg azt az eszközt, amelyet eltávolítani szeretne, és válassza ki. Ezután érintse meg az „Eltávolítás a fiókból” opciót, a képen látható módon.



hogyan lehet csökkenteni a laptop adatfelhasználását
Image Credit: OSXDaily

Kép jóváírása: OSXDaily

Image Credit: OSXDaily

Kép jóváírása: OSXDaily

Ez az. Így távolíthatja el iPhone-ját vagy iPadjét az iCloud-fiókból. Mint azonban a fenti folyamat után megjelenő felbukkanó üzenet azt mondja, az eszköz újra megjelenik a fiókjában, ha bejelentkezik az Apple ID használatával. Ez azt jelenti, hogy az iCloud-fiókot nem távolítják el ebből a módszerből. Győződjön meg arról, hogy törölte a fiókját minden olyan eszközről, amely a jövőben nem a tiéd lesz.