Az Uber-fiókot véglegesen törölheti az alkalmazáson keresztül

uber

Az Uber azon dolgok egyikében fut, amelyekbe nagyon könnyű bejutni, de szinte lehetetlen kijutni. Úgy hangzik, mint egy függőség, ugye?

Remélem tudod, hogy az Uber-fiók törlése nem ér véget azzal, hogy törli / eltávolítja az alkalmazást. Ez azt jelenti, hogy többé nem fut az okostelefonon az alkalmazás, de az összes adat továbbra is aktív marad a profilod alatt az Uber szervereknél.





Az Uber-profil valódi törléséhez korábban egy olyan folyamat kezdődött, amelyben Ön kérelem benyújtását küldte a vállalatnak. A kérést először egy ügyfélszolgálaton keresztül továbbítják, aki (természetesen) megpróbál kiszabadítani tőled, de ha erős és határozott maradsz. Az Uber megkapja az Ön beadványát, és akkor meg kell várnia, hogy feldolgozza a profilod törlését.

Nos, így voltak a dolgok, egészen az Uber alkalmazás nemrégiben kiadott frissítéséig. Most törölheti profilját (és az összes, az Uber szerveren tárolt információt), egyszerűen az alkalmazás új fiók törlési szakaszára lépve. Figyelmeztetést kap, amelyben kijelenti, hogy a fiók törlése esetén a profilja is deaktiválódik 30 nap elteltével.

Ez azt jelenti, hogy az Uber minden információt tartalmaz rólad; a személyi azonosító adatait, az utazási nyilvántartásokat és az egyéb részleteket a fiók törlésétől számított 30 napon belül teljesen törlik kiszolgálóikról.



Miért akarja törölni az Uber fiókját?

Lehet, hogy bárki kitalálja. Ha azonban aggódik, milyen aktív Travis Kalanick bekerült az amerikai politikába, ez lehet elég oka annak, hogy egyesek el akarják szakítani magukat Uberrel. Akkor vannak azok is szexuális zaklatás állításai cégen belül.

A lényeg az, hogy sok oka lehet annak, hogy valaki törölni akarja Uber-fiókját. Néhány olyan egyszerű, mint amennyit már nem talál a legkényelmesebb vagy megfizethetőbb taxi alkalmazásnak a piacon. Bármi is legyen az oka, még soha nem volt ilyen egyszerű törölni Uber-fiókját, még a frissítés előtt.